8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - merken - De mooiste kinderwagens van UPPABaby

De mooiste kinderwagens van UPPABaby

Ken je de kinderwagens van UPPABaby al? Op het In de wolken Festival kun je deze te gekke wagens uitproberen op het kinderwagen testparcours.

VISTA: One for All

Deze alleskunner is geschikt als mono- duo- of meerlingenwagen, de mogelijkheden zijn onbeperkt.  Het doordachte ontwerp van de VISTA biedt ruimte aan meerdere configuraties, waardoor  het vervoeren van een tweede of derde kind een  koud kunstje wordt. De VISTA is zeer gebruikersvriendelijk en voorzien van een XL boodschappenmand maakt deze combiwagen het leven van ouders veel aangenamer. De VISTA wordt daarbij ook zeer compleet geleverd: bij de aanschaf ontvang je buiten het frame een reiswieg, peuterzitje, adapters voor het autostoeltje, 2 muggennetjes en 2 regenschermen.

CRUZ: compact  zonder concessies

Dankzij het slanke ontwerp van deze kinderwagen baan je je makkelijk een weg door drukke binnensteden en smalle deuropeningen. Ideaal dus voor het stadse leven. De CRUZ biedt hetzelfde comfort en gebruikersgemak als de VISTA. Zeer eenvoudig in te klappen, ruime boodschappenmand en een geïntegreerd zonnescherm zijn enkele van de unieke eigenschappen van de CRUZ

MINU: Voor grote en kleine avonturen

De MINU is gebouwd voor dagelijkse avonturen en opwindende excursies en biedt modern gemak in een draagbare, lichtgewicht wandelwagen. In één handomdraai opvouwbaar en voorzien van een luxe, echt lederen duwbeugel en grote boodschappenmand is de MINU ideaal voor thuis of wanneer je op reis gaat. Met het royale zitje en de drukvering op voor- en achterkant biedt MINU je kindje alle comfort die het nodig heeft.

G-LUXE: Leun achterover en beweeg voorwaarts

Zeg hallo tegen lichtheid zonder vaarwel te zeggen tegen functionaliteit. De G-LUXE vouw je snel en compact in en deze blijft ingeklapt zelfstandig staan. De rugleuning en de voetensteun zijn verstelbaar en je kan de G-LUXE belasten met een gewicht tot 15kg. Voorzien van een draagband is deze buggy ideaal voor actieve ouders. Neem de G-Luxe overal mee naar toe en blijf zo altijd mobiel. Het leven gaat snel, en de G-LUXE beweegt met je mee.

Ook interessant?