Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - zwanger - De voordelen van wasbare luiers, maar dan zónder het gedoe

De voordelen van wasbare luiers, maar dan zónder het gedoe

Overweeg je wasbare luiers maar zie je op tegen al dat gedoe? Of gebruik je al wasbare luiers, maar ben je teveel tijd kwijt aan wassen en drogen? Dan biedt Nappinno een hele handige oplossing.

Laten we beginnen bij de enorme reeks aan voordelen van wasbare luiers ten opzichte van wegwerpluiers want ze zijn niet voor niets in opkomst:

Beter voor het milieu
Naast het feit dat je een berg afval bespaart (wegwerpluiers zorgen voor 1 ton afval per kind) is de CO2-uitstoot en de hoeveelheid grondstoffen bij het produceren van wasbare luiers ook aanzienlijk minder. De wasbare luiers worden steeds weer hergebruikt en uiteindelijk gerecycled.

Beter voor billetjes
Wasbare luiers zijn ook beter voor babybilletjes. De chemische stoffen die in wegwerpluiers zitten zorgen soms voor een geïrriteerde of gevoelige huid. Wasbare luiers zijn van natuurlijke materialen en ademen beter.

Geen gesjouw
Je hoeft als je wasbare luiers gebruikt niet meer te sjouwen met enorme pakketten luiers.

Besparen
Je bespaart op aonder andere billendoekjes en je hoeft geen grote voorinvestering te doen. Plus: kinderen kunnen met wasbare luiers tot wel één jaar eerder zinnelijk zijn en dat scheelt één jaar minder luiers te kopen.

Luierpakket en wasdienst in één

En is dat wassen dan geen gedoe? Nee hoor, Nappinno levert een All Inclusive Service; een wasdienst waarbij het complete wasbareluierpakket is inbegrepen. Zij komen 2x per week schone luiers aan de deur afleveren en nemen de “vuile was” weer mee. De luiers zijn maat gebonden en ‘groeien’ gewoon met je kindje mee. Heel duurzaam, heel circulair en heel gemakkelijk. Of zoals ze bij Nappinno zeggen: “da’s lekker luieren”

Nappinno op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We hebben een geweldig programma met meer dan 50 online workshops, inspirerende webinars en interactieve Instalive-sessies. De mooiste merken hebben deze week een overvloed aan aanbiedingen. En jij hoeft er de deur niet voor uit!
Nappinno heeft speciaal tijdens het In de wolken Festival ook een mooie aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?