Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - net mama - Deze babyproducten zijn inventief, handig én leuk

Deze babyproducten zijn inventief, handig én leuk

Er zijn van die babyproducten die precies dat oplossen waar jij als ouder tegenaan loopt. Bijvoorbeeld dat geglibber met je kleintje onder de douche. Of wat dacht je van dat gehannes met een handdoek na het badderen? 

Invented4kids maakt babyproducten met een oplossing. Eén van de bekendste producten is de Handsfree Badcape. Want hoe zorg je ervoor dat je je baby uit bad pakt en in een handdoek wikkelt zónder zelf nat te worden? Het handige verzwaarde pootje van de handsfree badcape laat je over je schouder hangen en jij hebt je handen vrij én je blijft droog.

Meer handige producten
Nog zo’n ideaal product is de Baby Shower Glove. De extra lange washand bedekt je hele onderarm en geeft grip op je baby tijdens het douchen. Dus geen geglibber in de douche met je kleintje. Bekijk op de site waar een winkel bij jou in de buurt is.

Invendted4kids op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en een heleboel aanbiedingen bij je thuis. Speciaal voor het In de wolken Festival heeft Invented4kids ook een mooie aanbieding. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

Ook interessant?