Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Duurzaam, betaalbaar en trendy: met deze kleding zit het goed

Duurzaam, betaalbaar en trendy: met deze kleding zit het goed


De toekomst van kinderkleding is duurzaam, betaalbaar en ook nog eens heel erg mooi. Als het aan kledingmerk NAME IT ligt, gebeurt dat liever nog vandaag dan morgen.

NAME IT ontwerpt mooie en betaalbare baby-en kinderkleding. In alle collecties speelt denim de hoofdrol en wordt altijd de hoogste prioriteit gegeven aan veiligheid, comfort en kwaliteit. Van baby tot kids; de kleding is trendy en gemaakt van duurzame stoffen. Het merk wil namelijk de toekomst van kinderkleding samen duurzamer maken en is er van overtuigd dat we Better Together zijn.

Bewust shoppen voor je kleintje

NAME IT ambieert om de meest duurzame keuze op het gebied van kindermode te zijn en tegelijkertijd betaalbaar blijven. Met de campagne Better Together strijden ze voor betere omstandigheden voor het milieu, de fabrikanten en de kinderen die de kleding zullen dragen. Zo is bijvoorbeeld een steeds groter deel van de NAME IT collectie gemaakt van biologisch katoen.

NAME IT op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. Met meer dan 50 inspirerende online workshops, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen wordt het de hele week een online feest! NAME IT heeft speciaal tijdens het In de wolken Festival ook een mooie aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?