Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Flesvoeding? Dit zijn de voordelen van geitenmelk

Flesvoeding? Dit zijn de voordelen van geitenmelk


Borstvoeding geven is het beste voor je kindje. Maar lukt (volledige) borstvoeding geven niet en kies je voor flesvoeding als aanvulling of als vervanging? Overweeg dan eens flesvoeding van geitenmelk. Waarom? Pure Goat Company legt ’t uit.

Pure Goat Company is opgericht door Frank en Rogier. Hun missie? Producten ontwikkelen die goed zijn voor baby’s en voor de wereld. De flesvoeding van Pure Goat Company is biologisch en Nederlands.

Fles vol voeding, zonder onzin

De flesvoeding is gemaakt van biologische volle geitenmelk. Daar worden trouwens nog gebruikelijke extra voedingsstoffen aan toegevoegd, zoals ijzer. Daardoor weet je zeker dat je kindje alles krijgt dat nodig is om gezond te groeien. De melk van Pure Goat Company heeft nog een extra toevoeging GOS (deze vezels stimuleren de groei van goede bacteriën in de darmen) en omega-3 DHA uit algen. Verder zitten er geen onnodige toevoegingen in, zoals maltodextrine, plantaardige olie uit de tropen, of visolie van tonijn. Of zoals Frank en Rogier het zelf zeggen ‘We hebben niets toegevoegd, dat niets toevoegt.’

Biologisch voor je baby

De geitenmelk voor de flesvoeding komt uit Nederland (en een klein stukje over de grens) en de rest van de (biologische) ingrediënten komt uit Europa. De producten zijn vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden niet gebruikt. De geitenmelk komt van relatief kleine boerderijen met ruime stallen. De dieren kunnen er ook naar buiten en ze krijgen uitsluitend biologisch voer. Net als onze andere ingrediënten, wordt de melk gemaakt door mensen die bewust kozen voor een duurzame, biologische manier van produceren.

Pure Goat Company op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. Op het programma staat ook een leuke Instalive-sessie met Frank van Pure Goat Company op bezoek bij de geitenboerderij van Wim, kijk mee en stel je vragen 9 oktober 18:30 uur. Het programma is bijna compleet en staat binnenkort op de site zodat je je kunt inschrijven voor deze en andere sessies. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?