8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - merken - Foto- en invulalbums van Studio Ins & Outs

Foto- en invulalbums van Studio Ins & Outs

boeken

Fotoalbums maken is een tijdrovende klus. Met de invulboeken van Studio Ins & Outs maak je van deze klus een feestje. Dankzij de laagdrempelige vormgeving en begeleiding in de vorm van een blog, actieve community en bijpassende stationery items kan nu iedereen mooie foto- en invulalbums maken in een mum van tijd.

Klik!

Elke moeder weet: je maakt ontzettend veel foto’s als je kinderen hebt. Met een smartphone altijd binnen handbereik heb je eerder te veel dan te weinig foto’s. Elke mijlpaal, grappig moment en leuke uitspraak wordt vastgelegd. Maar wat doe je er vervolgens mee? Tijd is schaars. Daar weet Irene, eigenaresse en ontwerper van Studio Ins & Outs, alles van: ,,Ik heb zelf twee jonge kids en maak onwijs veel foto’s. Ik vond nergens leuke albums om ze in te plakken en ik vond digitale albums niet altijd even mooi. Dus besloot ik een eigen collectie invulboeken te ontwerpen die helemaal past bij de tijd van nu.’’

Aan de slag

Er is inmiddels een hele actieve community vol met mede-moeders die bezig zijn met het maken van invul- en fotoboeken. Iedereen helpt elkaar, inspireert en motiveert elkaar. Want stiekem willen we allemaal aan onze kinderen later een fotoboek meegeven, toch?

Daarnaast organiseert Irene regelmatig handige challenges waarin je in een paar weken een goede start maakt met je boek. Op de blog worden handige tips gedeeld. Over waar je jouw foto’s het beste kan laten afdrukken en hoe je begint met het uitzoeken van al die foto’s.

25 invulboeken, in 6 kleuren

De collectie bestaat inmiddels uit zo’n 25 verschillende boeken. Van je zwangerschap tot de pubertijd. Maar ook voor opa en oma zijn er leuke boeken! Elk boek is er in 6 kleuren en met een bijpassend elastiek stijl je jouw boek helemaal af naar jouw wensen.

Kom langs op de stand van Studio Ins & Outs op het In de wolken Festival.

Ook interessant?