Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - net mama - Lekker en bio voor je baby

Lekker en bio voor je baby

Je wilt je baby het liefst zo natuurlijk mogelijk grootbrengen. En daar kan je vast wel een beetje hulp bij gebruiken. Bij NaturNes® Bio gebruiken ze alleen de allerbeste, biologische ingrediënten om de lekkerste maaltijden en tussendoortjes te maken voor baby’s, dreumesen en peuters.

Gepofte granenchipjes, knijpzakjes met zuivel & fruit en maaltijdpotjes met biologische ingrediënten en herkenbare smaken. Met de babyvoeding en snacks van NaturNes® Bio wordt het een stuk gemakkelijker om je kleintje gevarieerde smaken, zonder conserveermiddelen*, kleurstoffen* of zout voor te schotelen. Handig voor thuis en voor onderweg, voor ieder moment van de dag.

Heeft je kindje een allergie?
Ook voor kindjes met een voedselallergie heeft NaturNes® Bio producten. Zo is het Appelkoekje vrij van gluten en zijn er 100% plantaardige, lactosevrije toetjes op basis van kokosmelk.

Het In de wolken Festival
Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en een heleboel aanbiedingen bij je thuis. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

Ook interessant?