Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - programma - INSTA TV: Zó bescherm je de ogen van je kind

INSTA TV: Zó bescherm je de ogen van je kind

Wist je dat het heel belangrijk is dat de ogen van je kind goed beschermd zijn? Juist voor de kleintjes is een zonnebril dragen een must. Hun ogen zijn nog erg gevoelig en krijgen veel meer licht binnen dan wij volwassen. 

Bij de geboorte van een kind tot hun 5e jaar zijn kinderogen nog volop in ontwikkeling. En dus wil je een zonnebril met goede bescherming. Mokki Click & Change heeft de zonnebril die de ogen van jouw kleintje beschermen, niet zomaar stuk gaat én… te verwisselen is!  Niet zo gek dus dat deze zonnebril de ene na de andere internationale prijs in de wacht sleepte.

Wil jij meer weten over een zonnebril voor jouw kleine? Op 12 oktober om 18:30 kun je meekijken en vragen stellen tijdens de Insta TV sessie van Mokki Click & Change.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Alle online sessies zijn te bekijken via de site of social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan voor de sessie van Mokki Click & Change of bekijk het hele programma. Na aanmelding ontvang je een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event. Leuk dat je erbij bent!

Ook interessant?