Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Kinderopvang waar je je thuisvoelt

Kinderopvang waar je je thuisvoelt

Als je na je verlof weer gaat werken of studeren, dan wil je natuurlijk de beste zorg voor je baby. Heb je al gekeken naar een kinderdagverblijf bij jou in de buurt? Bij KidsFoundation voelen baby’s en kinderen zich al gauw thuis. Dat komt door de lieve, ervaren leidsters die heel goed aanvoelen wat jouw kindje nodig heeft.

Samen groeien met KidsFoundation
Kinderopvang waar kinderen zich thuis voelen, daar staat KidsFoundation voor. Onder de vlag van KidsFoundation vallen kinderdagverblijven, peuteropvang-locaties en bso’s in het hele land, waaronder Smallsteps en Partou. Op basis van actuele en wetenschappelijk onderbouwde pedagogische kennis én jarenlange ervaring maken ze zich sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland.

Samenwerking Ouders van Nu
Ben je benieuwd of KidsFoundation wat voor je is? Duik dan eens in onze artikelen in samenwerking met Ouders van Nu over slapen, eten, spelen en nog veel meer.

Kom kijken!
Kom gerust eens (virtueel) kijken bij Smallsteps of Partou. Op locatie natuurlijk volgens de RIVM-richtlijnen. Kom je (virtueel) kijken bij een van onze kinderdagverblijven, dan krijg je een leuke goodiebag (zolang de voorraad strekt).

Workshop: zo werkt het babybrein
Tijdens het In de wolken Festival vertelt pedagoge Janneke van Lummel in het webinar ‘Hoe werkt het kinderbrein?‘ alles over hoe je de ontwikkeling van het brein van je baby positief kunt stimuleren. Door je baby vast houden als hij je nodig heeft bijvoorbeeld, door tegen hem te praten én heel goed naar hem te kijken. Simpel? In de praktijk echt niet altijd. Maar als je dit onderdeel maakt van alles wat je doet, geef je je kind een basis waar hij zijn leven lang van kan profiteren.

Ook interessant?