8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - merken - Kwalitatieve babyspullen vind je bij Babymatters

Kwalitatieve babyspullen vind je bij Babymatters


Op het In de wolken Festival vind je BABYmatters, dé exclusieve distributeur van kwaliteitsmerken voor baby- en kinderartikelen. Van fopspeentjes en drinkbekers tot autostoelen, van ergonomische draagzakken tot slaapzakken en meegroeistoelen, en dan nog veel meer. Alle merken die je vind bij Babymatters werden met de grootst mogelijke zorg uitgezocht:

Autostoelen van BeSafe

Het Noorse autostoelenmerk BeSafe staat echt voor Scandinavische veiligheid, want ze hebben bij BeSafe meer dan 20 jaar expertise op dat vlak, en dat merk je. Hun producten zijn de meest veilige op de markt, of ze nu voor je zwangerschap of je tiener bedoeld zijn. Elk kindje kan je beschermen: of het nu nog geboren moet worden, of al 12 jaar is!

Draagzakken van Ergobaby en Tula

De draagzakkenmerken Ergobaby en Tula staan voor 100% ergonomisch en comfortabel dragen. Want of je je kindje nu op je rug, op je buik of op je heupen draagt, in een Ergobaby of Tula zitten ze áltijd in de ergonomische M-houding!

Alle BABYmatters-merken staan voor design, ergonomie en veiligheid. Dus of het nu voor je zwangerschap, voor de kraamtijd of baby-, peuter- of kleuterperiode is: bij BABYmatters vind je in het complete aanbod, àlles wat je zoekt.

Ook interessant?