Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - net mama - Lekker even weg? 5 onmisbare babyitems voor op reis

Lekker even weg? 5 onmisbare babyitems voor op reis

Een weekendje weg of op vakantie met je kleintje is heerlijk. Zorg ervoor dat je goed gepakt hebt want sommige dingen wil je niet vergeten. Déze 5 babyitems maken je inpaklijst compleet.

Mee in de draagzak
Al vanaf het prille begin kunnen kleintjes met je mee in de draagzak Move van Babybjorn. Deze flexibele, praktische reisdraagzak bestaat uit twee delen en dat maakt aan en uit te doen erg makkelijk. Zelfs onderweg. Dankzij de hoofdondersteuning kan het hoofdje van een baby niet naar achter vallen bij het inslapen. Dus een dutje tegen papa of mama aan kan in de draagzak op elk gewenst moment.

Switchen van autostoel naar wandelwagen
Bugaboo heeft niet alleen prachtige en ideale kinderwagens, het autostoeltje Turtle Air by Nuna past er in één klik op. Dit ultra-lichte autostoeltje switch je heel gemakkelijk vanuit de auto op de kinderwagen. En dat is wel zo handig op reis!

Leuke zwemluier
Duik je het zwembad in tijdens je trip? Dan heeft Supercute de leukste, wasbare zwemluiers voor je kleintje. Nu alleen nog kiezen tussen alle vrolijke flamingo, vosjes en dino-printjes.

Zonnebril op
De ogen van je baby beschermen is ongelofelijk belangrijk. Kinderogen zijn nog erg gevoelig en krijgen veel meer licht binnen dan ogen van volwassenen. MOKKI Click & Change is een zonnebril die buigproof is. Je kunt kiezen tussen brillenpootjes of elastische hoofdband. En je kunt heel gemakkelijk wisselen van het montuur voor in de stad naar het montuur voor outdoor gebruik. Niet zo gek dat het merk internationale prijzen in de wacht heeft gesleept met deze inventieve bril.

Voor de gevoelige huid van baby’s en mama’s
We kunnen niet vroeg genoeg beginnen met goed te zorgen voor onze huid. Veelvoorkomende ‘huidmomentjes’ van jouw kleintje zijn luieruitslag, berg, een droge huid, schrale wangetjes of eczeem. Maar ook als je als moeder net bevallen bent en/of borstvoeding geeft heeft je huid herstelondersteunende producten nodig. Stop daarom zeker het Baby Startpakket van La Roche-Posay met CICAPLAST en LIPIKAR in je tas.

SHOPPEN OP HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en een heleboel aanbiedingen bij je thuis. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

Ook interessant?