Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Op zoek naar de ideale kinderwagen?

Op zoek naar de ideale kinderwagen?

Ben jij op zoek naar de ideale kinderwagen? Dan is dit iets voor jou. Deze zomer kwam Bugaboo met een nieuwe collectie aan premium kinderwagens in de mooiste kleuren.

In de Bugaboo Studio – waar het creatieve team van productontwerpers, innovators en trendsetters werkt – werd er bij het ontwerpen gelet op details en kwaliteit. Van gedetailleerde kettingstiksels, lederlook details tot hoge kwaliteit stoffen. De nieuwe kinderwagens van de Mineral Collection hebben prachtige materialen geïnspireerd op de kleuren van de natuur: taupe, lichtgrijs en washed black. De natuurlijke tinten en texturen van mineralen zorgen voor een kalmerend effect.

Ultra-licht en veilig autostoeltje

En kies je voor een Bugaboo kinderwagen kijk dan ook naar dit autostoeltje. De Bugaboo Turtle Air by Nuna is ultra-licht en geschikt voor de Bugaboo kinderwagen. De autostoel wissel je soepel, gemakkelijk en direct tussen auto en kinderwagen, zonder dat er iemand wakker wordt. Van rijden in de auto tot rollen met de kinderwagen, met de Turtle Air wordt jouw pasgeborene veilig en met alle comfort vervoerd.

Bugaboo op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. Met geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen wordt het de hele week een online feest! Tijdens het webinar ‘Welke kinderwagen is perfect voor jou?’ kom je alles te weten over de kinderwagens van Bugaboo.

Bugaboo aanbieding

Speciaal voor het het In de wolken Festival heeft Bugaboo een mooie aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?