8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - merken - Stijlvolle luiertassen van Mozzbags

Stijlvolle luiertassen van Mozzbags

Als je met je kleintje op pad gaat wil je er natuurlijk wel een beetje stijlvol bij lopen. Dat kan zeker met de luiertassen van Mozz Bags.

Leren luiertassen

Mozz Bags is een Nederlands merk dat stijlvolle leren luiertassen en verzorgingstassen ontwerpt voor eigentijdse mannen en vrouwen. De leren luiertassen van Mozz Bags zijn ontworpen voor de modebewuste en ambitieuze man of vrouw met een passie voor leer. Het in 2017 opgerichte Mozz Bags heeft een authentieke stijl met tijdloze designs. De ontwerpen zijn modieus, robuust en stoer maar toch elegant. De luiertassen en verzorgingstassen zijn unisex en dat maakt de collectie extra bijzonder. 

Sterk en duurzaam

De Mozz luiertassen zijn sterk en duurzaam en gemaakt van een topkwaliteit volnerf runderleer. Ze worden met de hand geproduceerd door ambachtelijke vakmensen in een Fair Trade fabriek. De fabriek is BSCI gecertificeerd en dat betekent dat er gewerkt wordt onder goede omstandigheden en tegen een eerlijke beloning. Iedereen die aan de Mozz luiertassen werkt doet dat veilig en onder bescherming van een vakbond. Er is geen sprake van kinderarbeid. 

Jarenlang plezier

Op alle luiertassen en verzorgingstassen van Mozz Bags krijgt u één jaar fabrieksgarantie, maar wij kunnen u nu al verzekeren dat u er nog jarenlang plezier aan zult beleven. Het design is niet alleen tijdloos, het leer gaat er ook steeds beter uit zien naarmate het ouder wordt. Zoekt u een modieuze luiertas die zowel mannen als vrouwen kunnen gebruiken? Mozz maakt uitstekende luiertassen en verzorgingstassen voor een eerlijke prijs die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. 

www.mozzbags.nl

 

Ook interessant?