Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - merken - Top 3 babyitems om verliefd op te worden

Top 3 babyitems om verliefd op te worden

Mooie printjes, natuurlijke producten en beeldschone designs; de babyitems van deze merken zijn om verliefd op te worden! 

Wallabiezzz 
Mooie hoezen met trendy prints voor de Maxi Cosi, prachtige babynestjes of te leuke speendoekjes, bij Wallabiezzz is het ene design nog leuker dan het andere. Bekijk hier meer mooie items of ga naar de festivalaanbieding.

Dupini
Dupini® spenen zijn geheel gemaakt uit 100% natuurrubber. Een duurzaam alternatief voor plastic en silicone babyproducten en geheel biologisch afbreekbaar. Dat is dus niet alleen goed voor je kleintje maar ook voor het milieu. Benieuwd? Bekijk dan de aanbieding van Dupini.

EVE kids
Eve kids ontwikkelt en produceert hippe producten voor jonge ouders. En wat ze daarbij voor ogen hebben is dat elk product meerdere functionaliteiten heeft. Komt er een tweede (of derde) dan is dit meerijdplankje superhandig. Ook hebben een handige Loopie, een extra ‘handje’ voor aan de kinderwagen. Eve kids heeft ook deze mooie aanbieding voor slaapzakjes en veilige babynestjes tijdens het In de wolken Festival.

Het In de wolken Festival
Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?