9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - zwanger - Van voetenzak tot speendoek; de mooiste printjes vind je hier

Van voetenzak tot speendoek; de mooiste printjes vind je hier

Autostoeltjes, voetenzakken, kruikhoezen, speendoekjes; je hebt heel wat spullen nodig voor een kleintje. Je haalt het met liefde in huis maar dan wil je natuurlijk wel dat het een beetje naar je smaak is. Met een leuk printje of in een frisse kleur bijvoorbeeld.

Bij Stoelsprookjes maken ze handige en vooral hele leuke hoezen voor de Maxi Cosy, bumboseat, kinderstoel, buggy en meer. Dus weg met dat ongezellige zwart en ga voor een vrolijk dierenprintje voor in een autostoel of een zonnekap met de naam van je baby erop.

Van Stoelsprookjes naar Wallabiezzz

Stoelsprookjes wordt binnenkort Wallabiezzz. Een nieuwe naam wat de bijzonder connectie tussen moeder en kind laat zien. Afgeleid van de warme band tussen moeder en kind bij het dier; Wallaby, waar de baby altijd warm en veilig gehouden wordt in de buidel van zijn moeder.

Stoelsprookjes op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. Stoelsprookjes heeft speciaal tijdens het In de wolken Festival een mooie aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?