9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - merken - Verzorgingsproducten voor je kindje van La Roche-Posay

Verzorgingsproducten voor je kindje van La Roche-Posay

Dat je het allerbeste wilt voor je kindje, dat spreekt voor zich. En zeker ook voor het gevoelige huidje.
De producten van La Roche-Posay zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en uitvoerig getest onder dermatologisch toezicht.

Over La Roche-Posay

La Roche-Posay is een dorpje in Frankrijk waar het eerste Thermaal Dermatologisch kuuroord zich bevind.  

Het is klinisch bewezen dat het La Roche-Posay Thermaal water kalmeert en verzacht, een anti-oxiderende werking heeft, jeuk vermindert en een helende werking heeft op wondjes.  

Jaarlijks bezoeken meer dan 8.000 gasten per jaar (waarvan 1/3 kinderen) La Roche-Posay om zich laten behandelen met het La Roche-Posay Thermaal water, bijvoorbeeld voor Eczeem/Psoriasis/Littekens en brandwonden. 

Het La Roche-Posay Thermaal water is hét basisingrediënt van alle producten. Wij garanderen optimale tolerantie van onze producten, zelfs voor de zeer gevoelige babyhuid.  

Onze producten bestaan uit pure en minimalistische formules. Alle La Roche-Posay producten zijn speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en uitvoerig getest onder dematologisch toezicht.  

De producten zijn hypoallergeen, bevatten geen parabenen en hebben aangename texturen. Wereldwijd staan 110.000 dermatologen achter ons en adviseren zij La Roche-Posay. 

Op het In de wolken Festival is La Roche-Posay aanwezig met de producten voor je kindje.

Ook interessant?