Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Wij zijn om: wasbare luiers zijn de bom!

Wij zijn om: wasbare luiers zijn de bom!

Sommige dingen van vroeger zijn echt beter. Wasbare luiers bijvoorbeeld. Steeds meer ouders kiezen voor wasbare luiers. Dat is fijn voor jezelf, voor je baby én voor het milieu.

Textiel aan de billen in plaats van wegwerp; vrij van chemicaliën is beter voor de huid van kleintje en de kans op allergieën is stukken minder. Toch zijn wasbare luiers nog weinig bekend, terwijl dit juist een makkelijke stap is in de richting van duurzaamheid. Zeker als je ze ook voor een tweede kindje gebruikt. Je bespaart er enorm veel kosten mee en veroorzaakt minder afval en CO2-uitstoot.

Nostalgie in een modern jasje

Mariëlle, eigenaresse van Lieveluiers.nl biedt wasbare luiers die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd. Grotendeels zijn dit Amerikaanse en Canadese merken met wasbare luiers van hoge kwaliteit. In het assortiment vind je voor elk budget een type luier en aanverwante producten. En als je ziet hoe die babybillen eruit zien in die leuke printjes en kleuren dan ben je in één keer om!

Vragen over wasbare luiers?

Wil je advies over wasbare luiers voor jouw kindje. Mariëlle helpt je graag bij het kiezen van de juiste soorten en maten.

Lieveluiers.nl op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. Met meer dan 50 inspirerende online workshops, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen wordt het de hele week een online feest! Lieveluiers heeft speciaal tijdens het In de wolken Festival ook een mooie aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?