Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - net mama - Zó word jij de expert van je baby

Zó word jij de expert van je baby

Je kindje maakt in de eerste 422 dagen geweldig grote sprongen in zijn motorische ontwikkeling. En jij als ouder kunt daarbij helpen. Dat is niet alleen leuk om te doen, je kunt er ook veel problemen mee voorkomen.

Kinderfysiotherapeut Nienke Bergsma leert je aan de hand van de baby.skills kalender zelf expert te worden.  Je krijgt vanaf de eerste dag dat je kersverse lieveling op de wereld is, tot de dag dat je kleintje zelfstandig kan lopen elke dag informatie, tips en trucs om de senso-motoriek van je baby te snappen én spelenderwijs te stimuleren.

Zelf de expert

Nienke: ‘Veel van wat er gebeurt tijdens die ontwikkeling is geen gesneden koek voor ouders, terwijl je problemen als een voorkeurshouding vroegtijdig in de kiem kunt smoren door daar alert op te zijn en door simpelweg bij te sturen met eenvoudige oefeningen. Het voorkomt een hoop gelazer, weet ik uit ervaring.’ Baby.skills begeleidt jou als ouder 422 dagen lang. Alsof je de kinderfysiotherapeut live op je commode hebt zitten. Zo word je zelf ook een sensomotorisch expert.

Alvast een handig weetje:

De digitale versie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. Zo geeft Nienke op 14 oktober om 19:30 het webinar ‘Wat weet jij al allemaal over de motorische ontwikkeling bij je baby?

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?