Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - 3 toppers om goed voor jezelf en je baby te zorgen

3 toppers om goed voor jezelf en je baby te zorgen

Ouders en aanstaande ouders moeten niet alleen goed voor een kleintje zorgen maar ook aan zichzelf denken. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kun je op verschillende vlakken hulp krijgen.

Matticlick
Als komt als (aanstaande) ouder heel wat op je af. Hoe blij je ook bent met het ouderschap, je kunt het natuurlijk niet alleen. Misschien heb je zorgen over werk, gedoe met een uitkering of je huis. Of kom je nergens aan toe voor jezelf. Dan is het belangrijk dat je mensen om je heen hebt die je kunnen helpen. MattieClick helpt je bij het inzichtelijk maken van je netwerk zodat je beter weet op wie jij kunt rekenen.

Laat je helpen door essentiële oliën
Essentiële oliën kunnen veel voor jou en je kleintje doen. Tijdens de zwangerschap kun je oliën helpen om je te ontspannen en te verbinden met het kindje in je buik. Op Puur met Olie vind je essentiële oliën die helpen bij zwangerschapsmisselijkheid of bij het stimuleren van borstvoeding. En voor je kleintje kunnen de oliën krampjes, onrust of groeipijn verlichten. 

Coaching voor jouw moederschap
Best9moms helpt je de ultieme balans in het moederschap te vinden. Met de komst van een baby staat je leven op z’n kop. Voor vrouwen start de overgang naar het moederschap al tijdens de zwangerschap. Een mooie periode om te leren bewuste keuzes te maken, passende bij jouw ambities en identiteit.

MEER OVER HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en een heleboel aanbiedingen bij je thuis. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

Ook interessant?