9 t/m 15 oktober 2020 | via website en social kanalen 9 t/m 15 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - net mama - 7x fijne kraamcadeaus die je kan opsturen

7x fijne kraamcadeaus die je kan opsturen

Popjes - h

Kleintje geboren? Het liefst ga je natuurlijk op bezoek bij je zus of vriendin om het nieuwe spruitje te bewonderen en voor beschuit met muisjes. Helaas lukt dat momenteel even niet. Wie kersverse ouders toch wil feliciteren, kan natuurlijk een kraamcadeautje per post sturen. Bij deze fijne webwinkels vind je toffe cadeautjes en je shopt ze zo vanuit je stoel.

1. Kadosetje met videoboodschap

Veilig, betaalbaar en duurzaam: we hebben het over de mooie producten van webwinkel Lytse Boef. Speenkoorden, wagenspeelgoed en rammelaar; hier is het lastig kiezen. Check vooral even de pagina met kadosetjes voor mooie combinaties. Je kan zelfs een kadolabel met videoboodschap laten toevoegen!

2. Musthaves voor mini’s

De Spruitjesfabriek hanteert de slogan Musthaves voor mini’s. Als je een blik werpt op hun site begrijp je helemaal waarom. Hier verkopen ze zo veel moois. Van te lieve boxpakjes tot fijne badcapes en superleuke dekentjes voor in de wieg.

3. In bad en dan naar bed

Bij Weleda vind je 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging en koop je voor moeder en kind fijne verzorgingsproducten. Mogen we je een tip aan de hand doen voor je kraamcadeautje? Calendula Welterustenbad, heerlijk voor in het badje van je kleintje voor het slapen gaan. 

4. Hoog aaibaarheidsfactor

Je kan niet anders dan glimlachen als je een product van Studio Pets tegenkomt. De modellen van Studio Pets zijn namelijk de schattigste jonge huisdieren gefotografeerd in een snoezige setting met stijlvolle accessoires. Je herkent de producten direct aan het hoge aggossie-gehalte en de blije koppies van de modellen. Te lief zijn de knuffels in hun koffertjes.

5. Magisch prentenboek

Met een kinderboek als cadeau sla je nooit de plank mis. Bij hartendief.com vind je het prachtige prentenboek ‘De Maan moet ook een Kus’. Het boek gaat over een lieve kleine Beer die voor het slapen gaan de maan een kus wil geven. Lukt het hem, of is de maan tóch te ver weg? Neem vooral zelf even een kijkje op de site. Je vindt er nog veel meer moois, zoals een wonderlamp, grappige muurstickers en toffe posters.

6. Handgemaakt

Bij LievelingDing koop je prachtige handgemaakte wiegdekens en ledikantdekens, omslagdoeken van kwalitatief hoogwaardige, katoenen stoffen. Leuk: je kunt er in eenzelfde stof of een combinatie van stoffen verschillende artikelen bestellen of laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een ledikantdeken, een waskussenhoes en wikkeldoek in dezelfde kleur wafelstof. Leuk om te doen in de kleur van het babykamertje.

7. Mix & Match

Handgemaakte accessoires voor de babykamer: dat vind je bij Noenies. Schattige babynestjes, fijne kruikzakken of mooie boxkleden bijvoorbeeld. Alle producten kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten dus. Mix & match verschillende stoffen of materialen bijvoorbeeld. 

Ook interessant?