Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - net mama - Babykleding met een goed verhaal

Babykleding met een goed verhaal

Comfortabel voor baby’s, praktisch voor ouders, duurzaam en eerlijk door de hele keten. Dat is de kleding van Verh!p allemaal. Van ontwerp, productie tot jouw baby die het draagt, de kleding is duurzaam en eerlijk door de hele keten heen. 

Verh!p maakt kleding van 100% biologisch katoen onder goede productieomstandigheden. Dit garanderen ze door alleen te werken met producenten die GOTS gecertificeerd zijn. GOTS is het bekendste internationaal keurmerk voor biologische kleding en textiel. GOTS  stelt eisen voor het gehele productieproces van een biologisch kledingstuk. kleding met het GOTS label is gemaakt met respect voor mens en milieu.

Maar verh!p gaat verder dan dat
Ze investeren bewust ook in verbeteringen aan het begin en het einde van de textielketen. Door met ouders in dialoog te gaan en zo te onderzoeken wat zij fijn vinden, ontwerpt Verh!p kleding waarvan ze weten dat het voldoet aan hun wensen. Verh!p deed onderzoek onder ruim 200 ouders en wat blijkt? Die eerste maanden blijven de meeste spullen ongebruikt in de kast liggen. En door kraamcadeaus wordt die berg alleen maar aangevuld. Die spijkerbroek in maat 50 blijkt bij nader inzien toch niet zo zacht. En ook niet zo handig bij het verschonen…Ouders willen kleding die comfortabel is voor de baby en praktisch bij het aan- en uitkleden.

Handige kleding
Door naar ouders te luisteren heeft de Verh!p collectie allerlei handigheidjes:

  • De mouwtjes van onze truitjes groeien mee net als de broekjes. Hierdoor kunnen baby’s onze kleding langer dragen.
  • De truitjes en de boxpakjes voor de allerkleinsten zijn geheel van onder tot boven open te maken. Zo hoeft er niets over het hoofdje van je baby.
  • Van onze broekjes kun je sokjes maken, zo heeft je kindje altijd warme voetjes
  • In onze kleding vind je geen vervelende labels, de maatvoering is erin gedrukt.
  • Onze vestjes, mutsjes, capusjaals en slab kunnen dubbelzijdig gedragen worden
  • De capusjaal is een uniek item; een combinatie van een capuchon en een sjaal. Hierdoor zijn er geen tochtgaatjes. Lekker warm als je naar buiten gaat

Geef het door

De kleding wordt verpakt in een mooie cadeaudoos met een leuke ansichtkaart. Deze cadeaudoos kunnen ouders (her)gebruiken om de kleertjes door te geven als hun baby eruit is gegroeid. De kwalitatief hoogwaardige kleding hoeft op deze manier niet tot afval te leiden. Geef het door! Aan broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes of kindjes van vrienden. De collectie is heel overzichtelijk en richt zich op de allerkleinsten in twee maten (0-3 en 3-6 maanden). Per maat zijn er drie setjes in 3 kleuren. Een fijne deken maakt de collectie compleet.

Verh!p is opgericht om een verandering teweeg te brengen. De textielindustrie is een grote markt waar nog veel te verbeteren valt. Door een aankoop bij Verh!p te doen weet je zeker dat je een eerlijk een goed product koopt. Doe je mee?

SHOPPEN OP HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en een heleboel aanbiedingen bij je thuis. Verh!p geeft 25% korting. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

Ook interessant?