Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - net mama - Biostime biologische opvolgmelk zonder palmolie

Biostime biologische opvolgmelk zonder palmolie

Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kies je (in overleg met je arts en/of consultatiebureau) voor flesvoeding, ter aanvulling of als volledige vervanging. Biostime ontwikkelt producten met de voordelen van de natuur in combinatie met de laatste wetenschappelijke innovaties.

Biostime ontwikkelt producten die goed zijn voor de ontwikkeling van baby’s. De samenstelling wordt continu en al meer dan 10 jaar lang geoptimaliseerd op basis van het wetenschappelijk onderzoek naar moedermelk en de ontwikkeling van baby’s, door een team van wetenschappers en experts.

De formule van Biostime biologische opvolgmelk is uniek in de markt. Het product is goed voor je kindje en voor het milieu, omdat het melkroom bevat om palmolie te vervangen. Daarnaast heb je minder zorgen en meer gemak met het Biostime abonnement, waardoor jouw product standaard met 10% korting en gratis levering thuisbezorgd wordt.

Het in de wolken Festival
Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en een heleboel aanbiedingen bij je thuis. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

Ook interessant?