Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - zwanger - Dé all-terrein kinderwagen voor actieve gezinnen

Dé all-terrein kinderwagen voor actieve gezinnen


Thule is hét merk voor actieve ouders. De award-winnende, all-terrein kinderwagen Thule Urban Glide 2 is ideaal om op verkenning te gaan in de stad of om te wandelen op je favoriete pad.  En de Urban Glide 2 is er nu in nieuwe spannende kleuren.

Ontworpen voor hardlopers
De Urban Glide 2 is een sportieve kinderwagen van hoge kwaliteit met een lichtgewicht, aero- dynamisch ontwerp. De wagen is gemakkelijk wendbaar dankzij de grote achterwielen van 16” en het meebewegende voorwiel. Op heuvelachtig terrein en tijdens het hardlopen biedt de geïntegreerde met de hand bedienbare draairem meer veiligheid en controle. En niet onbelangrijk; de Thule Urban Glide 2 is heel compact op te vouwen.

Klaar voor gebruik vanaf de geboorte
Thule Urban Glide 2 is ideaal voor je gezin. Klaar voor gebruik vanaf de geboorte met de reiswieg of met de autostoel mits gebruik van één van de autostoeladapters.

Kleurrijke zonnekappen
je kunt de Thule kinderwagen nu in stijlvolle kleuren zoals Cypress Green op een zwart kader en Majolica Blue op een aluminium kader verkrijgen. Duurzaam, waterbestendig en met zonwering.

Het In de wolken Festival
Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?