8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Dé oplossing voor irritaties? Hygiënische producten van katoen

Dé oplossing voor irritaties? Hygiënische producten van katoen

hygienische

Wie zwanger is, weet dat een ongelukje soms in een klein hoekje zit. Een flinke niesbui of de slappe lach met vriendinnen: do weneed to say more? Spelbrekers zijn het! Als je een hygiënisch product wil gebruiken, zoals inlegkruisjes, ga dan voor een exemplaar van katoen. Zacht voor je onderkant en het helpt infecties en irritaties te voorkomen. 

Rondom je zwangerschap ben je extra vatbaar voor vaginale infecties. En na de bevalling is het helemaal noodzaak om zacht voor de onderkant te zijn. Van alle vrouwen die maandverband of inlegkruisjes gebruiken, heeft bijna 50 procent weleens last van vaginale huidirritatie. Niets om je voor te schamen dus. Wel heel vervelend. Katoen helpt infecties en irritaties te voorkomen.

Zo fijn is katoen

Heb je daarom al eens aan de producten van Sanature gedacht? De inlegkruisjes, maandverbanden en tampons van Sanature lijken dan misschien op alle anderen, maar toch zijn ze écht anders. Ze zijn namelijk gemaakt van 100 procent  katoen en zijn dus 100 procent natuurlijk. 

Ze hebben een bewezen werking bij het voorkomen en genezen van vaginale huidirritatie. Maar liefst 75 procent van de vrouwen is binnen drie maanden irritatie-vrij. Daarnaast heeft katoen nog veel meer voordelen. Zo ademt het beter en voelt het minder broeierig aan. Daarnaast is het hypo-allergeen (vermindert de kans op allergische reacties), super absorberend (tot 5x het eigen gewicht aan vloeistof!), ultra zacht en vrij van chloor en parfum.

Dat maakt van Sanature één van de weinige tampon- en maandverbandmakers die bij het ontwikkelen van de buiten- en binnenkant van de producten, ook aan joúw buiten- en binnenkant hebben gedacht. Leek ze wel logisch. En prettig voor jou. Zo voorkom jij, met hun natuurlijke producten, irritatie. 

Met dank aan Erik

O, geloof het of niet, maar dit typische vrouwenproduct is dus bedacht door, je raadt het vast, een man. Door een man! Erik van den Boogaard richtte het bedrijf in 2008 op, toen hij als ondernemer op zoek was naar unieke producten. Tijdens deze zoektocht kwam hij er namelijk achter dat een behoorlijke groep vrouwen problemen ondervinden bij het gebruik van dames hygiëne producten. Daarnaast zag hij dat er weinig echte innovaties waren op dit gebied.‘Onze missie als bedrijf is om het alledaagse leven van alle vrouwen te vergemakkelijken door irritatie tijdens de menstruatie te voorkomen.’

Binnenkort in jouw badkamer

Duur? Think again. Sanature wil haar producten namelijk zo toegankelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk vrouwen. Dus, de producten zijn al te koop vanaf 2,95 euro en verkrijgbaar bij zo’n 3500 verkooppunten verspreid over Nederland en België. Je vindt het product bijvoorbeeld in bij Kruidvat, Etos, Trekpleister en Jumbo (en binnenkort in jouw badkamer?).

Kom je ook?
Sanature komt met hun producten (en een fijne beursaanbieding!) ook naar het In de wolken festival om je te vertellen over het belang van 100 procent katoen tijdens en na de zwangerschap. Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?