Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - zwanger - INSTALIVE: 10 gouden tips van de Huismuts

INSTALIVE: 10 gouden tips van de Huismuts

Rachel van Sas – beter bekend als ‘De Huismuts’ – deelde de afgelopen jaren alles waar zij als moeder van jonge kinderen (Pip van 4 en Rosie van 1) mee te maken krijgt. Van inspirerende babykamers tot het aanleren van een slaapritme, het lezen van babygebaren en handige reisweetjes, Rachel geeft op realistische en ongepolijste wijze tips.

Dit najaar lanceert Rachel haar eerste boek: ‘Mom You Got This’. “Een verzameling van alle onderwerpen waar ik als jonge moeder ooit op heb gegoogeld“. En tijdens het In de wolken Festival krijgen wij alvast een voorproefje! Op 15 oktober om 20:30 deelt ze haar 10 gouden tips in een Instalive-sessie.

Kom alvast in de stemming:

View this post on Instagram

The word is out. Vanmiddag tijdens de lunch voelde ik de intense dankbaarheid (ja, kots blegh en zoetsappig maar waar(!)) voor deze 2 onder de pindakaas gesmeerde smoeltjes dat ik het meteen vol overgave op Willem z’n (lunch) bord gooide; We zijn (meer dan) compleet 🤎. Mooier dan dit wordt het toch niet?! I mean…look at this 💓💓. Ik heb niks meer te wensen over. Alhoewel…genoeg 🤭. Breek me de bek niet open want dromen, doelen en wensen genoeg. Maar op hele andere vlakken. De vraag naar een wens voor een 3e wordt zovaak gesteld, maar ik ben nergens meer naar opzoek want dit is ALLES. En @jesjevphotography heeft mijn fijne clubje in ons eigen clubhuis vastgelegd d.m.v. een deurportret (tip!!). Een Moederdagcadeau dat ik heb gekregen van mijn partner @naifcare_mini 🙏🏼 én een box vol cadeaus die ik in stories laat zien. Is de moeite om even te kijken want hij geeft genoeg inspiratie om voor de komende 3 moederdagen, verjaardagen of andere feesten & partijen met iets gezelligs aan te komen 🥳 #gift #naifcare #naturalsunscreen #mineraluvfilter

A post shared by Rachel van Sas (@dehuismuts) on

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis (!) online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben een week lang geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Alle online sessies zijn te bekijken via de site of social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan voor de sessies van ‘De Huismuts’ of bekijk het hele programma. Na aanmelding ontvang je een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event. Leuk dat je erbij bent!

Ook interessant?