Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - INSTALIVE: fit tijdens en na de zwangerschap

INSTALIVE: fit tijdens en na de zwangerschap

Als moeder  of aanstaande moeder is het lastig om de combinatie te vinden tussen goed voor je kind(deren), maar ook goed voor jezelf te zorgen. Kimberly van New Born Fit Mama geeft tips om hier een fijne weg in te vinden.

Het vinden van een balans in je sport- en eetpatroon kan soms erg moeilijk lijken. Vooral in combinatie met een zwangerschap of pasgeboren baby. En toch is het zo dat je met kleine aanpassingen al grote verschillen kan maken. Kimberly vertelt je er graag meer over tijdens de Instalive-sessie op 14 oktober om 20:30 via In de wolken Festival op Instagram.

Meer over Kimberly


Kimberly (30) is vitaliteitscoach binnen Newborn Fit Mama, het online programma voor moeders om weer back in shape te komen na een zwangerschap. Zelf is ze mama van 3 kindjes, Ramos (3), en de tweeling Bobby & Charly (1).

De digitale editie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol, gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via de streams te bekijken. Het programma wordt bijna bekend gemaakt zodat jij je kunt aanmelden voor jouw favoriete sessies.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van het festival meemaakt.

Ook interessant?