Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - zwanger - INSTALIVE: Lisa Wade over IVF

INSTALIVE: Lisa Wade over IVF

zwanger worden

Wat als zwanger worden niet vanzelf gaat? Sommige ouders hebben heel lang moeten wachten; ze hebben geadopteerd of het pad van IVF bewandeld. Het proces is voor iedereen anders maar de gevoelens bij een onvervulde kinderwens zijn voor ieder van hen herkenbaar. 

Kun je nog onbevangen moeder worden als je al je grenzen over bent gegaan om zwanger te worden? En wat doet het trauma van alle IVF-behandelingen met je? Lisa Wade spreekt openhartig over haar ervaringen met IVF op 10 oktober om 20:00 tijdens haar Instalive-sessie.

Meer over Lisa

Lisa Wade (35) is radio- en tv-presentatrice en al zes jaar columnist voor Ouders van Nu. Samen met regisseur Peter Blom heeft ze twee dochters. Lisa heeft nog drie stiefkinderen die inmiddels op zichzelf wonen.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder (pregnancybrain!) Alle webinars, workshops en livesessies zijn via streams te bekijken. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?