Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - programma - Instalive: nieuwste boek van Ouders van Nu: ‘Van peuter tot kleuter’ Stel al je vragen

Instalive: nieuwste boek van Ouders van Nu: ‘Van peuter tot kleuter’ Stel al je vragen

Eindelijk: een gebruiksaanwijzing voor je kind. In Van peuter tot kleuter, het nieuwste boek van Ouders van Nu, lees je alles over wat je kind van 1,5 tot 4 jaar (en dus jou als ouder) bezighoudt.

Driftig maar ook knuffelig, stuntelig, aandoenlijk en behoorlijk eigenwijs, die kleine peuters zijn het allemaal. Een gebruiksaanwijzing zou soms best handig zijn. Van scherm- tot schooltijd, van taalontwikkeling tot traplopen, van poep-en-plashumor tot potjestraining. Het boek Van peuter tot kleuter staat niet alleen vol betrouwbare informatie, ook krijg je praktische adviezen van experts en lees je verhalen van ervaringsdeskundigen. Want één ding is zeker: je bent écht niet de enige die soms gewoon even niks van z’n peuter begrijpt.

Stel op 13 oktober om 19:00 al je vragen aan chef-redactie Mariska Schulte tijdens de Instalive sessie ‘Van peuter tot kleuter‘.

Meer over Van peuter tot kleuter


Met Van peuter tot kleuter kun je de mentale, emotionele en fysieke ontwikkeling van je kind op de voet volgen én heb je een survivalgids in huis voor als je even struggelt met deze nieuwe fase van je kind. Eerder verschenen in dezelfde reeks de boeken Van buik tot baby en Van baby tot peuter.

DE DIGITALE VERSIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

 

 

Ook interessant?