Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - programma - Instalive: Uitjes (in eigen land) met je kind. Tips van Kelly Caresse

Instalive: Uitjes (in eigen land) met je kind. Tips van Kelly Caresse

Niets zo leuk als op stap gaan met jouw kleintje(s). Maar waarheen? En wat is geschikt voor welke leeftijd? De beste tips krijg je van vlogger Kelly Carresse.

Kelly is 30 jaar, mama van 3 dochters en getrouwd met Papa Sjenkie. Ze vlogt over haar dagelijkse chaos als moeder van 3 meisjes, inclusief de struggles, gewoon hoe het echt is. Als ervaren mama met kindjes in verschillende leeftijden heeft ze heel wat leuke uitstapjes gemaakt. Tijdens de Instalive sessie’Uitjes (in eigen land) met je kind’ deelt ze de beste tips en hotspots.

Extra leuk; wist je dat echtgenoot ‘Papa Sjenkie’ ook een Instalive met tips als je vader wordt geeft?

DE DIGITALE VERSIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?