8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Uniek! Ouders van Nu Theater

Uniek! Ouders van Nu Theater

programma
Masterclasses in de Ouders van Nu Tipi

Kom luisteren naar de vele masterclasses in het Ouders van Nu Theater, schuif aan bij boekpresentaties, doe mee aan een workshop of ontmoet je favoriete momblogger. Dagelijks is er een line up van sprekers geprogrammeerd.
Het programma vind je hier.
Het kost niets extra, je kunt even ontspannen en steekt er ongetwijfeld iets van op.

Een selectie uit het aanbod

Hilde Tholen
Welkom! Ontmoet de hoofdredacteur van Ouders van Nu en hoor al het laatste nieuws. 

Huil-college | wat kun je doen om je baby te troosten?
Waarom je baby huilt, en wat je kunt doen om hem te troosten bespreekt Marielle Beckers in haar masterclass.

Relaxed Bevallen
Actrice en presentatrice Georgina Kwakye  schreef het boek ‘Ik ga Relaxed bevallen’ voor iedereen die met minder pijn en angst wil bevallen. In deze masterclass legt ze de 5 stappen uit en een aantal oefeningen uit hoe je je bevalling positief kunt ervaren met mindfulness technieken.

Q&A met Naomi van As
Oud-hockeyster en Ouders van Nu columniste Naomi van As beantwoordt al jouw vragen over hoe zij het moederschap ervaart.

Babys en motoriek
Anna Baltus, mede eigenaar van De Fysio Studio leert je hoe je je kind tussen de 3 maanden en een jaar op een speelse en creatieve manier vaardigheden kunt leren waardoor de motoriek verbetert.

Zo maak je de mooiste babyfoto’s met een smartphone
Hoe maak je écht mooie foto’s met je mobiel van je buik of baby? Janou Zoet geeft praktische tips.

EHBO-workshop 
Het gebeurt regelmatig dat een kind zich verslikt. Weet jij wat je moet doen zodat je kind weer snel vrij kan ademen? En weet je wat je moet doen als het echt mis dreigt te gaan? Leer in deze workshop wat je doet als jouw baby zich verslikt of verstikt.  

Baby Massage 
Center Parcs is de specialist op gezinsvakanties en ook voor babys is er van alles te doen. Zoals babymassage. Leer je van masseurs van Center Parcs hoe je een massage geeft aan je baby. 

Bekijk hier het totale programma.

Alle masterclasses en workshops zijn inbegrepen bij je toegangskaart van het festival maar voor een aantal moet je ivm de te verwachten drukte, je wel vooraf inschrijven. Reserveer hier je plek

 

 

 

 

 

Ook interessant?