Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Moms (to be) opgelet; dít heeft je lijf allemaal nodig

Moms (to be) opgelet; dít heeft je lijf allemaal nodig

Vóór, tijdens en na je zwangerschap heeft je lijf een veel grotere hoeveelheid aan vitamines en mineralen nodig dan normaal. Bovendien vraagt je lichaam in die periode om heel specifieke vitamines. Om dat via je voeding binnen te krijgen is nog best lastig. Yummygums zorgt voor een superlekkere oplossing.

Snoep je gezond

Yummygums zijn vitamines in de vorm van een gummie. Geen grote pillen met vieze nasmaak maar kauwbare frisse snoepjes gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. En niet onbelangrijk; helemaal vegan. Je dagelijkse vitamines, maar dan in een lekker snoepje.

Voor moms

Speciaal voor moeders (to be) zijn er de Yummygums Mommy; een vitaminegummie met papayasmaak. Ze bevatten exact de juiste dosering foliumzuur en vitamine D3 die geadviseerd wordt door De Gezondheidsraad. De snoepjes zijn zo lekker dat je ze niet gauw vergeet. Zo weet je zeker dat jij en je baby genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen.

Yummygums op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/n 15 oktober online plaats. We brengen geweldige online workshops, inspirerende webinars, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. Yummygums heeft speciaal tijdens het In de wolken Festival een mooie aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van de online editie van het In de wolken Festival meemaakt.

Ook interessant?