Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Deze babybox is dé eyecatcher van je woonkamer

Deze babybox is dé eyecatcher van je woonkamer

Een babybox van karton? Jazeker, deze eyecatcher is een superstoere box die je, zodra je kleintje te groot is, heel eenvoudig ombouwt tot een waar speelkasteel. En de box bestaat volledig uit karton dus kun je ‘m uiteindelijk gewoon bij het oud papier brengen. 

Pardon? Karton?

Deze kartonnen babybox HAP van EVE kids is echt een designstuk in je woonkamer. De HAP ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook nog eens hartstikke stevig en veilig voor je kleintje. Want ook al is het van karton, je kunt je kinderen er met een gerust hart op te laten sabbelen, kwijlen en bijten. Sinds afgelopen september is de HAP verkrijgbaar, dus jij bent er als één van de eerste bij!

Slim en onmisbaar

EVE kids ontwikkelt en produceert hippe producten voor jonge ouders. En wat ze daarbij voor ogen hebben is dat elk product meerdere functionaliteiten heeft. Zoals de HAP heeft dus. Ze hebben allerlei slimme oplossingen voor ouders, bijvoorbeeld meerijdplankjes (onmisbaar als je nog een dreumes hebt rondlopen!) of mooie babynestjes.

Ben je ook bij het In de wolken Festival?
Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober de leukste (gratis) webinars of workshops volgen en natuurlijk alsnog flink shoppen! Bij EVE kids hebben ze tijdens het festival geweldige beursaanbiedingen. Wil je op de hoogte blijven van deze en alle andere aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram en je weet zeker dat je alles van het festival meemaakt.

Ook interessant?