8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Op vakantie met je kleintje: deze 2 producten mogen niet ontbreken

Op vakantie met je kleintje: deze 2 producten mogen niet ontbreken

vakantie
Voor het eerst op vakantie met je kleintje? En last van een tikkeltje inpakstress? Zet in ieder geval deze twee superhandige producten op je lijstje: ze zorgen voor een tevreden kindje onderweg.

Met de auto of het vliegtuig? Strandvakantie of stedentrip? Ach, welke vakantie je ook in het vooruitzicht hebt, het maakt eigenlijk niet uit. Zolang je de slimme producten van AeroMoov maar in je koffer stopt. Ze zorgen er namelijk voor dat jij straks ook optimaal van je vakantie geniet. Want iedere ouder weet: als je kindjes tevreden zijn, ben jij dat ook.

1 Lekker slapen

Pop. Play. Sleep. Het AeroMoov Instant Reisbed zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden. (Echt!) Het is sterk en veilig maar tegelijk ook superlicht. Waar je ook heen gaat, in dit reisbedje kunnen kleintjes tot drie jaar veilig spelen of een heerlijk dutje doen. Zo kan je je baby overal mee naar toe nemen. Of je nu naar een tropische bestemming gaat, een park of strand bezoekt.

Het reisbedje draag je zo met je mee dankzij een handige schoudertas. Het hoogwaardige koudschuimmatras biedt een goede rugondersteuning. Het AeroMoov reisbedje is, naast het Grey Rock en White sand model, ook beschikbaar in de hippe kleur Blue Mountain. Die laatste kwam trouwens tot stand na een leuke samenwerking met ontwerpster Eline Rousseau van Roomblush. Je weet wel, bekend van de vrolijke motiefjes voor behangpapier en kindertextiel. Deze is het:

2 Blije baby onderweg

Nog zo’n fijn product is de AeroMoov Air Layer. Het zorgt ervoor dat je kindje niet gaat zweten in de buggy, Maxi-Cosi of autostoel en het risico op oververhitting verkleint. Het zachte inlegje met 3D-honingraatstructuur is luchtdoorlaatbaar, en houdt je baby fris en droog. Ook op zomerse dagen of tijdens die lange autorit. Geen natte ruggetjes meer dus en geen gedoe met verwisselen van kleertjes na een autorit. Resultaat: een blije baby onderweg! 

Ubercute: de Air Layer is ook verkrijgbaar in een limited edition Icy bananas! met twee verschillende motiefjes. Kies voor banaantjes op een lichtblauwe achtergrond of ijslolly’s met een grijze en roze achtergrond. 

Over het bedrijf

AeroMoov is onderdeel van het Belgische bedrijf AeroSleep. Het ontwikkelt producten van de hoogste kwaliteit om ouders met kleine kinderen, zowel ’s nachts als overdag, als hun kleine prinsen en prinsessen veilig slapen een grotere gemoedsrust te geven. 

Voor meer info kijk je op aeromoov.com Of kom gewoon gezellig naar het In de wolken Festival, boek hier snel je kaarten!

Enne, fijne vakantie!

Ook interessant?