Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Op wie kun jij als (bijna) moeder rekenen?

Op wie kun jij als (bijna) moeder rekenen?

Of je kleintje er al is of nog in de buik zit zit, er komt als (aanstaande) moeder heel wat op je af. Hoe blij je ook bent met het moederschap, je kunt het natuurlijk niet alleen. Misschien heb je zorgen over werk, gedoe met een uitkering of je huis. Of kom je nergens aan toe voor jezelf. Dan is het belangrijk dat je mensen om je heen hebt die je kunnen helpen.

Je hoeft het echt niet alleen te doen. Want je hebt meer mensen om je heen dan je denkt. Mensen die je willen helpen, zodat het voor jou net wat makkelijker wordt allemaal. Misschien is het lastig om te bedenken bij wie je terecht kunt. En wat je precies aan iemand kunt vragen. MattieClick helpt je daarbij. Met MattieClick maak je zelf een handig overzicht van je netwerk (ook mensen aan wie je misschien niet dacht). Zo weet je op wie je kunt rekenen!

Workshops met andere moeders

Matticlick organiseert ook workshops voor aanstaande moeders. Samen met andere moeders ga je aan de slag met MattieClick. Ook leer je hoe je het moet aanpakken als je mensen wilt vragen om je te helpen. Je hoort waar andere vrouwen mee zitten en welke oplossingen zij hebben gevonden. Of volg de online MattieClick training en leer vanuit huis en in je eigen tijd hoe jij de MattieClick kan maken.

 

Ben je ook bij het In de wolken Festival dit jaar?

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/n 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 inspirerende en gratis online sessies, de mooiste merken en een overvloed aan aanbiedingen bij jou thuis. Bekijk het hele programma en meld je aan voor jouw favoriete sessies.
Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?