8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - net mama - Plassen op het potje? Dit beloningssysteem helpt!

Plassen op het potje? Dit beloningssysteem helpt!

Zonder speentje slapen, plassen op het potje, in je eigen kleuterbedje slapen: in veel situaties is flink aanmoedigen van je kleintje de sleutel voor succes. Dit toffe beloningssysteem met helpt!

Het idee is eigenlijk heel simpel: je wilt graag dat jouw kindje iets leert en als je jouw waardering laat zien, gaat dat het snelst. Het juichboek van Ivy&Oliver is een beloningsboek met stickers. Maar niet zomaar eentje. Het is voor je kind èn voor jou! Dat zit zo.

En nu maar juichen

Het boek bevat tien verschillende beloningspagina’s en heel veel stickers: van vrolijk in bad en haren wassen tot tandenpoetsen, aankleden, zelf schoenen aandoen en speelgoed opruimen. Na elke beloningspagina volgt een pagina waar je een verhaaltje kan opschrijven. Leuk voor later. En dan… een sticker plakken voor papa of mama! Zodra je kind namelijk iets nieuws heeft geleerd, heb jij als ouder ook een vette prestatie geleverd. Dat verdient een sticker!

Nu hoef je dus nooit meer zelf aan de gang met het knutselen van een eigen beloningssysteem, handig! Zo ziet dit leuke boek er trouwens uit:

Leren met plezier
Wist je dat Ivy&Oliver nog meer fijne producten verkoopt? Het merk bieden jonge kinderen en hun ouders een speelse, leerzame en herkenbare lijn van producten en verhalen. Ze voegen iets toe op het snijvlak van educatie en plezier. Wat alle producten en verhalen gemeen hebben, is dat ze leiden tot een moment samen. De vriendjes Ivy&Oliver, een roodborstje en een olifant, geven dit beeld mooi weer: samen beleven ze avonturen waar kinderen ongemerkt ook veel van leren. 

Jij komt toch ook gezellig naar het In de wolken Festival? Daar wachten zoveel leuke stands, merken en producten op je! Ivy&Oliver zijn er bijvoorbeeld ook. Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?