8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Veilig reizen: met dit autostoeltje ga je gerust de weg op

Veilig reizen: met dit autostoeltje ga je gerust de weg op

veilig
Al vanaf de eerste dag dat hij of zij geboren werd, lig je als ouder op de loer om onveilige situaties te voorkomen. Want je kleintje, die wil je natuurlijk beschermen. Ga veilig en gerust de weg op met dit autostoeltje van UPPAbaby. 

Veilig en stijlvol

Het babymerk UPPAbaby heeft het autostoeltje MESA i-size ontworpen. Daarmee reis je veilig en zeker. Het autostoeltje is intuïtief ontworpen voor eenvoudige installatie (yes, een autostoeltje waarbij je niet hoeft te wachten op dat ‘oja-moment’!). Het heeft een hoofdsteun voor extra bescherming aan de zijkanten en een automatisch verstelbaar harnasje. De behuizing van de stoel heeft een extra ventilatiesysteem, zodat je kleintje comfortabel reist. 

Snel op weg

Het stoeltje is ook voorzien van een SMARTSECUREsystem, daarmee kan je het simpel bevestigen op een Isofix-basis met een signaleringssysteem voorzien van lampjes en geluidssignalen. Zo ben je er zeker van dat de autostoel op de juiste manier is geïnstalleerd, de eerste keer en alle keren daarna. 

Je kunt het stoeltje ook combineren met de UPPAbaby wandelwagens (type VISTA en CRUZ). Zo creëer je een reissysteem met optimale draagbaarheid en veiligheid en schakel je simpel en snel van auto naar wandeling of omgekeerd. Er zijn trouwens ook handige adapters beschikbaar voor de MINU-wandelwagen van dit merk. 

Over UPPAbaby

UPPAbaby is een innovatief Amerikaans bedrijf met één missie: het maken van hoogwaardige en handige babyproducten voor kersverse ouders en die ook nog eens gewoon heel erg mooi zijn. Denk prachtig gestroomlijnde designs in een geraffineerde, moderne stijl. UPPAbaby is op zoek naar manieren om wandelwagens en babyproducten lichter, ingenieuzer, gebruiksvriendelijker en zelfs leuker te maken.

Meer comfort en veiligheid voor de baby dus aangevuld met gebruiksgemak en stijl voor vaders en moeders. Meer info over het babymerk vind je bij Jamak, de importeur van dit fijne babymerk.

Jij komt toch ook gezellig naar het In de wolken Festival? Daar wachten zoveel leuke stands, merken en producten op je! Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?