8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Veilig slapen: 5x producten die goed zijn voor je gemoedsrust

Veilig slapen: 5x producten die goed zijn voor je gemoedsrust

slapen

Niets fijners dan een slapend kindje, wetende dat ze in een veilige omgeving liggen. Met deze vijf producten leg je jouw baby veilig te slapen. 

Het Belgische bedrijf AeroSleep ontwikkelt innovatieve producten van de beste kwaliteit. Hun missie: gezinnen met kleine kinderen gemoedsrust geven als hun kleine prinsjes en prinsesjes liggen te slapen, ’s nachts en overdag. 

Veilige slaapomgeving voor je baby

Het bedrijf komt daarom met een vernieuwd assortiment. Met hun matras, -beschermer, hoeslaken, bedomrander en hoofdkussen leg je jouw baby veilig te slapen in een comfortabele en gezonde omgeving. Uitvoerig wetenschappelijk getest door onafhankelijke onderzoekscentra en alle producten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Dat zit zo: de AeroSleep technologie bestaat uit drie efficiënte lagen. De bovenste laag bestaat uit een open, sterke en bovenal luchtdoorlaatbare 3D-structuur, die ervoor zorgt dat je baby steeds vrij kan ademen. Bovendien wordt de lichaamstemperatuur ermee geregeld en kan de overtollige warmte makkelijk afgevoerd worden. De middelste laag is een absorberende laag die garant staat voor extra hygiëne, zelfs bij ongelukjes. Je baby blijft hierdoor altijd droog bij een lekkende luier of reflux. De onderste waterdichte laag verhindert dat vocht doordringt in de matras, waardoor je niet alleen je matras beschermt, maar ook je baby niet in contact komt met bacteriën en allergenen. 

1 De AeroSleep Matrasbeschermer beschermt de matras maar vooral ook je baby. Je baby kan vrij ademen en blijft altijd droog. De beschermer kan gebruikt worden op elke matras, of het nu een standaard maat heeft of op maat gemaakt is.

(Adviesverkoopprijs: vanaf 29,95 euro tot 139,95 euro, afhankelijk van afmetingen).

2 Het AeroSleep Pakket bestaat uit een kwalitatief babymatras en matrasbeschermer met AeroSleep technologie en is verkrijgbaar in verschillende maten voor wiegjes, bedjes, kinderwagens en box. Je kunt kiezen uit Essential (voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit), Evolution (beste kwaliteit) en Natural (vervaardigd uit duurzame materialen).

(Adviesverkoopprijs is afhankelijk van afmetingen. Bij 60x120cm kost Sleep Safe Pack Essential 129,95 euro, Evolution 159,95 euro en Natural 189,95 euro).

3 De AeroSleep Bedomrander beschermt het hoofdje van je baby en is simpel te bevestigen aan bed of box. Komt in de mooie kleuren Soft Pink, White, Pine Green en Dark Grey.

(Adviesverkoopprijs: 69,95 euro).

4 Het AeroSleep Hoofdkussen is het eerste hoofdkussen voor je baby. Het groeit dankzij de dubbele vulling mee met je kindje. Beschikbaar in twee maten met apart kussensloop.

(Adviesverkoopprijs kussen vanaf 29,95 euro, kussensloop 9,95 euro).
 

5 Het AeroSleep Hoeslaken is gemaakt van een luchtdoorlaatbare stof van zacht technisch materiaal dat in tegenstelling tot katoen geen vocht op neemt. Beschikbaar in standaardmaten en op maat in de hippe kleuren Soft Pink, White, Pine Green, Dark Grey, Ecru en Steel Bleu.
 
(Adviesverkoopprijs: vanaf 9,95 euro tot 34,95 euro, afhankelijk van afmeting).

Slaap lekker!

Wist je trouwens dat meer dan één op de drie baby’s in de Benelux op AeroSleep producten slaapt? Kijk voor meer info op aerosleep.com Of kom gewoon gezellig naar het In de wolken Festival en bekijk daar alle producten. Boek hier snel je kaarten!

Ook interessant?