Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - WEBINAR: Alles wat je wilt weten over borstvoeding

WEBINAR: Alles wat je wilt weten over borstvoeding

Borstvoeding geven is geweldig maar kan ook best lastig zijn. Van moeite bij aanleggen, te veel of juist te weinig melk; het komt allemaal voor. En, wat zit er eigenlijk allemaal in moedermelk en waarom is het precies wat je baby nodig heeft? 

Christine Bulsing is lactatiekundige en geeft persoonlijke begeleiding bij borstvoeding. Op 13 oktober om 21:00 gaat ze met Ouders van Nu hoofdredacteur Hilde Tholen in gesprek over alles wat je als aanstaande ouder wilt weten over borstvoeding.

Meer over Christine


Christine is jeugdverpleegkundige en heeft haar eigen praktijk Zoete Melk waar ze begeleiding geeft bij borstvoeding. Daarnaast geeft ze ook voorlichtingsavonden over borstvoeding voor aanstaande ouders.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Alle webinars, workshops en livesessies zijn via streams te bekijken. Het programma staat bijna live zodat je je kunt aanmelden. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?