Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - WEBINAR: Hechting met je baby voor en na de geboorte

WEBINAR: Hechting met je baby voor en na de geboorte

Waarom is goed hechten zo belangrijk voor het verdere leven van jouw kleintje? En hoe gaat het hechten tussen ouders en baby eigenlijk in z’n werk? Zwangerschapscoach Marijn van der Zwaard vertelt er meer over.

Hoe kun je tijdens de zwangerschap en rondom de geboorte concreet bijdragen aan een gezond hechtingsproces? Op 11 oktober om 21:00 geeft Marijn samen met hoofdredacteur Hilde Tholen inzicht en praktische tips.

Meer over Marijn


Marijn van der Zwaard is zwangerschapscoach bij Hey Baby Coaching. Ze heeft zich verdiept in de fysieke, mentale en emotionele kant van het krijgen van een kind. Samen met haar grote liefde Paul heeft ze een zoontje Oscar.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Alle webinars, workshops en livesessies zijn via streams te bekijken. Het programma staat bijna live zodat je je kunt aanmelden. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?