Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - WEBINAR: Joyce Knappe over de combinatie werken en ouderschap

WEBINAR: Joyce Knappe over de combinatie werken en ouderschap

De komst van een kleintje betekent een turbulente fase in het leven van de ouders. Zeker als dat ook nog met werk gecombineerd wordt. Veel vaders en moeders worstelen (vaak in stilte) met allerlei vragen. Zijn lange dagen op de crèche wel goed voor je kindje? En presteer ik wel nog goed genoeg in mijn functie?

Hoe ga je om met een hectische baan én slapeloze nachten? En kun je dat soort zaken met je werkgever bespreken? Joyce Knappe – oprichter van Pro Parents – geeft advies aan jonge ouders tijdens het webinar ‘Combineren van werk en ouderschap‘ op 14 oktober om 20:00.

Meer over Joyce Knappe

Joyce Knappe is internationale spreker en expert Werkend Ouderschap en directeur oprichter van Pro Parents. Als extern adviseur en toezichthouder is Joyce verbonden aan diverse zorgorganisaties en binnen- en buitenlandse adviescommissies.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?