Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Webinar: Meer balans met essentiële oliën

Webinar: Meer balans met essentiële oliën

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring. Het is een prachtige gelegenheid om meer rust in je leven in te bouwen en goed voor jezelf te zorgen. Hoe beter jij in je vel zit, hoe meer tevreden je baby op de wereld komt. Essentiële oliën kun je gebruiken om je te ontspannen en te verbinden met het kindje in je buik.

Maar ook als de baby er is, bij krampjes, groeipijn, lekker slapen en ter bevordering van de borstvoeding of bij zwangerschapsmisselijkheid kunnen de oliën ondersteunen. Alka Jongsma van Puur met Olie weet er alles van en vertelt er meer over tijdens het webinar ‘Meer in balans door essentiële oliën‘ op 11 oktober om 19:30

Meer over Alka Jongsma
Alka is eigenaresse van Puur met Olie en moeder van drie kinderen. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies hoe je de juiste essentiële olie vindt en gebruikt.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. Bekijk het hele programma en meld je aan! En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?