Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - WEBINAR: Zo krijgt je kind een gezonde zin in eten

WEBINAR: Zo krijgt je kind een gezonde zin in eten

We willen allemaal het beste voor ons kind, de beste zorg, de beste school én natuurlijk de beste voeding. Maar je kleine gezond laten eten is zo makkelijk nog niet. Hoe zorgen we ervoor dat ons kind  met ‘gezond’ verstand en een fijne verstandhouding tot eten opgroeit?

Van de smaakontwikkeling in de buik tot de oh zo gevreesde ‘lus ik niet’-fase. Suzanne Verzuu brengt wetenschap en praktijk samen tot heldere adviezen. Want leren eten gaat met vallen en opstaan, net als leren lopen en praten. Meer weten? Kom ook naar het webinar ‘Zo krijgt je kind een gezonde zin in eten’ op 14 oktober om 21:00.

Meer over Suzanne


Susanne is lifestyle coach en wil graag alle informatie, adviezen en nieuwe inzichten over voeding en gezondheid filteren. Dit doet ze door de wetenschap te vertalen naar hands-on tips en haalbare duurzame aanpassingen in leefstijl. In haar werk als coach begeleidt ze zowel volwassenen als kinderen naar een gezonde(re) toekomst. Susanne heeft zelf twee dochters.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben een week lang geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Alle online sessies zijn te bekijken via de site of social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je hier aan voor de sessies van Susanne of bekijk het hele programma. Na aanmelding ontvang je een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event.

WIL JE NIKS MISSEN?

Volg ons ook op Facebook en Instagram zodat je zeker weet dat je niks mist!

Ook interessant?