8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - MASTERCLASS: Bewegen en motoriek zo zit het

MASTERCLASS: Bewegen en motoriek zo zit het

motorische ontwikkeling
Een kind leert spelenderwijs bewegen. Zowel op zintuigelijk als op het gebied van motoriek ontwikkelen kinderen zich voortdurend. Meestal gaat dit goed, maar bij sommige kinderen duurt de ontwikkeling wat langer, of wijkt het af van wat ‘normaal’ is.

Spelenderwijs

Kinderfysiotherapeut Anna Baltus vertelt in haar masterclass op het In de wolken Festival welke motorische ontwikkeling je kunt verwachten in het eerste levensjaar. Daarnaast leer je wat je zelf kunt doen om je kind spelenderwijs te stimuleren. Het zou leuk zijn als je met je kindje komt zodat je de oefeningen direct mee kan doen. Zonder kindje is uiteraard ook helemaal goed, het is sowieso leerzaam. En na afloop van de workshop is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Anna?

Anna Baltus is mede eigenaar van De Fysio Studio in Amsterdam waar zij kinderen van 0 tot 18 jaar behandelt. Anna is expert op het gebied van alles wat met motorische ontwikkeling bij kinderen te maken heeft. Haar doel is om kinderen binnen hun kunnen met plezier te laten bewegen, zonder beperkingen, pijn of angst.

motorische ontwikkeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant?