Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Doe mee en win prachtige prijzen tijdens de Disco BINGO

Doe mee en win prachtige prijzen tijdens de Disco BINGO

Het In de wolken Festival speelt zich dit jaar online af, maar dat wil niet zeggen dat er geen BINGO is. Integendeel! De Disco-BINGO wordt het spektakelstuk van deze digitale editie. Overweldigend veel mooie prijzen kun je winnen van de mooiste merken die dit jaar meedoen aan het festival.

UPDATE:
Alle plekken voor de Disco-BINGO zijn vergeven! Aanmelden kan dus helaas niet meer.

Prijzen prijzen prijzen!
Om je enthousiast te maken delen we alvast een kleine greep uit de prijzen. Om te beginnen met de nieuwste kinderwagen van Bugaboo, een Tripp Trapp van STOKKE in kleur naar keuze, een supermooie draagdoek van de draagspecialist, babykleding van merken als NAME-IT, Bergstein Baby Verhip, EVE kids of Supercute. Of wat dacht je van een fijne set etherische olie of leuke babyschoentjes? Dit en nog veel (veel!) meer kun je winnen op 15 oktober om 20:30. Dus:

Maak kans op deze prijzen en meld je hier aan voor de Disco-BINGO!

Meer over de digitale editie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben een week lang geweldige aanbiedingen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram zodat je zeker weet dat je niks mist!

Ook interessant?