17 t/m 19 oktober 2019 | Expo Haarlemmermeer 17 t/m 19 okt 2019 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Doen: laat een echo maken op het In de wolken Festival

Doen: laat een echo maken op het In de wolken Festival

Zo leuk: op het In de wolken Festival kun je bij Lilybugs een echo laten maken van de baby in je buik. Inschrijven kan via deze link.

Over Lilybugs

Twee vriendinnen, moeders en vooral jonge en gepassioneerde ondernemers. Dat zijn Simone en Anouk van Lilybugs. Simone is pretechoscopiste, heeft een passie voor baby’s en heeft haar bedrijf opgezet in pretecho’s. Ook Anouk deelt deze passie en zat zelf met haar gezin in de luiers, zo werd het concept luierabonnementen geboren! Als vriendinnen besloten zij om onze krachten te bundelen, want samen staan zij sterk.

Tijdens en na hun eigen zwangerschappen hebben Simone en Anouk zelf ervaren hoe dierbaar het is om mooie echo’s als een blijvende herinneringen voor altijd te hebben. “Ik kijk regelmatig terug naar de echo’s” (Simone). “Ja ik ook! Helemaal naar de echo’s die je gemaakt hebt bij mijn gender reveal party!” (Anouk). “Wij weten wat wij willen, onze mobiele echo service is gericht om de moeder in het zonnetje te zetten, en een blijvende, onvergetelijke herinnering mee te geven ” (Simone en Anouk). LilyBugs is uniek, want wij hebben als enige in Nederland een mobiele pret echo service! Wij reizen door het hele land om jou wondertje in beeld te brengen. LilyBugs staat voor de beste service, gemak en meer tijd voor jou en je gezin.

Lilybugs doet meer…

De clichés zijn waar: net bevallen, struinend door de supermarkt, klotsende oksels, help er is geen flesvoeding meer in de schappen! Terug naar huis, toch wat boodschappen weten te halen (die je niet vergeten bent). Kun je eindelijk je wonder weer knuffelen. Kom je erachter dat de luiers thuis op zijn. Paniek, “Ik belde Simone op in tranen, ik heb geen luiers meer!!!”. ”Simone moeder van 3 pracht kinderen is toen snel naar de supermarkt gegaan en heeft mij toen uit de brand geholpen.” Wij als twee jonge ondernemende moeders vonden dat dit wel anders kon! In onze vriendenkring kwamen wij er snel achter dat ook zij deze ongemakken/frustraties ervaren naast hun drukke bestaan als ouders. Hierdoor gaven veel van onze vrienden aan meer tijd te willen hebben met hun kinderen en minder bezig te willen zijn met het inkopen van luiers, voeding en verzorgingsproducten. LilyBugs was geboren. Wij leveren gemak en extra tijd en de beste premium producten voor jou kleintje.”

Ook interessant?