8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - MASTERCLASS: Geef je kind de beste start, de eerste 1000 dagen

MASTERCLASS: Geef je kind de beste start, de eerste 1000 dagen

1000 dagen
Natuurlijk wil je het beste voor je kind en wil je hem een goede start in het leven geven. De eerste duizend dagen in het leven van een kind zijn het allerbelangrijkste, en die beginnen al als je baby nog in je buik zit. Uit onderzoek blijkt dat de gezondheid van een kind in deze periode voorspelt hoe zijn welzijn op latere leeftijd zal zijn.

Kom naar de masterclass van verloskundige Ellen Andrea op het In de wolken Festival om haar tips en adviezen te horen over de eerste 1000 dagen van jouw kindje.

Een goed begin

De gezondheid van je kind in de buik start natuurlijk met goede voeding, het stoppen met roken en het drinken van alcohol. Maar ook andere dingen zijn belangrijk. Zo kun je nadenken over hoe je je kindje zo rustig mogelijk op de wereld kunt zetten. Waar wil het liefste je bevallen en op welke manier? En welke rol wil je dat je partner hierin speelt? 

Eerste momenten

Als de baby er eenmaal is zijn er ook genoeg eerste momenten om bij stil te staan. Hoe sta je bijvoorbeeld tegenover borstvoeding en wat vind je hier belangrijk in? Hoe wil je dat de kraamweek eruit ziet, en wil je kraambezoek ontvangen of geef je liever een kraamfeest? Verloskundige Ellen Andrea ziet honderden baby’s hun start in het leven maken en zal in haar masterclass de belangrijkste overwegingen belichten.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Ellen Andrea?

Ellen Andrea (37) is verloskundige voor de Kleverparkpraktijk in Haarlem en is samen met Niels. Ze hebben 2 dochters, van 9 en 7 en een zoon van 4. Elke maand tekent Ellen een bevallingsverhaal op voor Ouders van Nu.

eerste 1000 dagen

Ook interessant?