Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - programma - INSTA TV: Durf te vragen aan Viva Mama’s Anna & Debby

INSTA TV: Durf te vragen aan Viva Mama’s Anna & Debby

Op welke manier krijgt vlogger Jamie Li te maken met de moedermaffia? Waarom is het zo’n taboe om toe te geven dat je seksleven vaak enorm indut na de bevalling? En hoe kreeg acteur en schrijver Lykele Muus het voor elkaar dat hij in harmonie het co-ouderschap regelt met zijn ex-vriendin Melissa Drost, inclusief een gezamenlijke vakantie?

In de online talkshow ‘Durf te vragen’ bespreken VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen en VIVA Mama-columnist Anna van den Breemer met een interessante gast de gevoeligheden die nog steeds bestaan rondom het ouderschap. Kijk mee en meld je aan voor de Insta TV sessies ‘Durf te vragen’.

In aflevering 1 op 9 oktober om 20:00 gaan VIVA Mama’s Anne en Debby in gesprek met seksjournalist Marith Iedema.

In aflevering 2 op 11 oktober om 20:00 bespreekt vlogger Jamie Li het fenomeen ‘moedermaffia’ met Anna en Debby.

En in aflevering 3 op 13 oktober om 20:00 bespreken Anna en Debby co-ouderschap met acteur en schrijver Lykele Muus.

DE DIGITALE VERSIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?