Hét evenement van Ouders van Nu Hét evenement van Ouders van Nu
Home - programma - Instalive: Papa Sjenkie geeft tips als je vader wordt

Instalive: Papa Sjenkie geeft tips als je vader wordt

Yannick oftewel Papa Sjenkie is vader van drie mooie dochters Feline, Aimy en Lana (3, 4 en bijna 7 jaar) en getrouwd met Kelly van @Kellycaresse. Papa Sjenkie deelt zijn dagelijkse leven op YouTube en Instagram. Dat doet hij met humor, positiviteit en volledig vanuit het perspectief van de vader. Op 11 oktober 20:30 kun je je vaderhart ophalen tijdens de Instalive-sessie: ‘Tips als je vader wordt‘. Meld je aan (moeders ook welkom uiteraard!)

DE DIGITALE VERSIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?