Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Instalive: Zo blijf je lief voor jezelf tijdens en na de zwangerschap

Instalive: Zo blijf je lief voor jezelf tijdens en na de zwangerschap

Als je een kleintje hebt of verwacht wordt de balans tussen ontspannen en actief bezig zijn op de proef gesteld. Terwijl goed voor jezelf zorgen key is voor een fijn leven.

Hanneke Peeters – selfcare expert en oprichter van Rock Your World – geeft op 10 oktober om 20:30 de sessie ‘Zo blijf je lief voor jezelf tijdens en na de zwangerschap‘. Een sessie vol inspiratie, praktische tools en achtergrond informatie vanuit onder andere de Ayurveda. Je leert omgaan met verwachtingen en balans in je leven te houden. En Hanneke laat zien hoe selfcare helpt bij zowel rust vinden in de zwangerschap als bij het herstellen na de bevalling.

Meer over Hanneke


Hanneke vindt dat we wel wat liever mogen zijn voor onszelf. Iets minder streng, minder in het hoofd en meer vanuit het hart. Met Rock Your World biedt ze producten en inspiratie op gebied van selfcare; van fijne kristallen, sprays tot retraites.

DE DIGITALE VERSIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?