8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - programma - Masterclass: Klaar voor de start? Hap!

Masterclass: Klaar voor de start? Hap!


De eerste 1000 dagen gaan razendsnel. Voor je het weet is de bevruchte eicel een kind op een driewieler. In deze Masterclass zet voedingsexpert Oma Nel alles voor je op een rijtje waardoor je kind lekker leert eten in de eerste 1000 dagen: van de zwangerschap totdat je kind twee jaar is geworden. 

Leer het van oma

Een kind dat vroeg in aanraking komt met verschillende smaken, wordt meestal een gemakkelijke eter. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind te dik wordt. Smaakontwikkeling begint al in de baarmoeder. Je kind ‘proeft’ het vruchtwater. Maar smaak is veel meer dan proeven alleen. Oma Nel (al veertig jaar in het vak) vertelt je er alles over. Deze doorgewinterde diëtist heeft met de seizoenen (en de geboorte van haar kinderen én kleinkinderen) foodtrends zien komen en gaan. Ze heeft een schat aan levenservaring die ze graag met de volgende generaties deelt.

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.

Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is oma Nel?

 

 

 

 

 

 

 

 

Oma Nel is het eigentijdse, wervelende en media-genieke alter ego van diëtist Nelleke Stegeman, onder andere auteur van het boek Voeding bij gezondheid en ziekte (75.000+ exemplaren).
Klaar voor de start? Hap! is haar achtste boek. www.omanelweethetwel.nl

Ook interessant?